Најголемиот дел од податоците на pulse.eco потекнуваат од заедницата и не треба да се третираат како официјални податоци. Не постојат гаранции за нивната коректност.
За прецизноста на најчесто користените сензори и направените пресметки за прикажување на некои од мерките, упатете се кон делот за Често поставувани прашања.
pulse.eco користи колачиња за да го пресонализира изборот за вашиот уред и да ви овозможи полесно користење на сајтот. Овие информации НЕ се складираат и не се споделуваат со никој друг.

притиснете ctrl (control) + scroll за да ја зголемите мапата

Моментална ситуација:
Препорачуваме:
Минатите 24 часа:
Минатата недела:

Забелешка: Прикажаните податоци потекнуваат директно од самите сензори. Не гарантираме за нивната точност. Детали

×

Собраните податоци не се манипулирани на никаков начин. Не гарантираме за нивната коректност.

Водач на заедница

lead

Kiril Sokolov...

Учествувај и помогни да порасне мрежата на твојот град.
Поврзи се

Ако живееш во близина на некоја област покриена од TTN и сакаш да поседуваш pulse.eco сензор, или можеби сакаш да направиш сензор и да го поврзеш преку WiFi, тогаш контактирај го водачот на заедницата од твојот град веднаш.

Хакирај

Една од главните карактеристики на проектот е да се овозможи податоците да бидат достапни за сите. Слободно користи го нашето API и собирај податоци за развивање на твоите сопствени апликации.

Инспирирај

Дали си креативен и иновативен поединец? Стани соработник на нашиот тим. Ќе ни биде задоволство да ги разгледаме твоите идеи за подобрување на нашиот проект.